Прес-центр13 травня 2021, 16:05

13 травня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков відвідав смт Білокуракине

У рамках робочої поїздки він провів виїзне засідання комісії  з реорганізації (приєднання) Білокуракинської та Троїцької райдержадміністрацій, яку він очолює.

Керівник району зустрівся з колективом Сватівської райдержадміністрації, який працює віддалено в Білокуракиному, та провів ще декілька робочих зустрічей із представниками місцевих органів влади.

Із членами комісії з реорганізації Білокуракинської райдержадміністрації, яка приєднується до Сватівської райдержадміністрації, Олег Клименчуков обговорив питання складання передавального акта та підготовки архівних документів для подальшого зберігання.

Працівникам райдержадміністрації її очільник окреслив першочергові завдання для виконання.

З Білокуракинським селищним головою Сергієм Сіриком голова райдержадміністрації спілкувався з приводу передачі майна, що перебуває у власності Білокуракинської райдержадміністрації, у користування територіальної громади; надання допомоги в облаштуванні приміщення архівного відділу Сватівської райдержадміністрації та вакцинації населення територіальної громади від COVID-19. Розмова видалась конструктивною, оскільки керівниками райдержадміністрації та селищної ради було досягнуто повного порозуміння у вирішенні наявних проблем.

Представники територіальних підрозділів Держгеокадастру і Центру пробації, які функціонують у Білокуракиному, звернулися до Олега Клименчукова з приводу оренди приміщень, що перебувають у державній власності й закріплені за Білокуракинською райдержадміністрацією.

Разом із головою райдержадміністрації участь у його робочій поїздці брали й окремі керівники структурних підрозділів, які вирішували поточні питання своєї діяльності.

Так, керівник апарату цього дня проводила співбесіду щодо визначення переможця конкурсу на зайняття посади головного спеціаліста архівного відділу райдержадміністрації (віддалене робоче місце в смт Білокуракине) серед рекомендованих до призначення конкурсною комісією кандидатур за результатами тестування, співбесіди та загального рейтингу балів.

Начальник служби у справах дітей провела зустріч із прийомними сім’ями, батьками-вихователями ДБСТ та патронатними сім’ями, під час якої вирішувалися питання захисту прав дітей.

Головний фінансист вирішував питання завершення реорганізації управління фінансів Білокуракинської райдержадміністрації шляхом його приєднання до відділу фінансів Сватівської райдержадміністрації.

За результатами робочої поїздки головою райдержадміністрації було надано низку протокольних доручень.