Прес-центр22 квітня 2021, 16:04

22 квітня Олег Клименчуков взяв участь у черговому засіданні сесії районної ради

Нового очільника Сватівщини представила депутатам та присутнім на засіданні сесії мешканцям району голова районної ради Людмила Русанова.

У зверненні до громади Олег Клименчуков розповів про свою трудову діяльність, окреслив завдання, які він поставив перед собою, як керівник укрупненого Сватівського району.

Разом з головою райради він вручив відзнаки Центральної виборчої комісії за належну організацію й проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року головам та секретарям окремих територіальних виборчих комісій Сватівського району: Олені Вишняковій (Красноріченська ТВК), Людмилі Веселовській (Білокуракинська ТВК), Людмилі Кобзевій (Сватівська ТВК), Наталії Павленко (Сватівська районна ТВК).

Також керівники району, за дорученням Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, нагородили Подяками цієї гуманітарної організації Коломийчиського сільського голову Олександра Мартовицького, Сватівського міського голову Віту Сліпець та керівника ТОВ «Медіа «Новини Сватівщини» Юлію Огданську.

Отримали сватівчани ці відзнаки за активну громадянську позицію, співпрацю, відданість ідеалам доброти, милосердя, гуманізму та з нагоди 103-ї річниці з дня утворення Товариства Червоного Хреста України.

 

Фото надано редакцією Сватове.City