Прес-центр23 листопада 2021, 16:11

23 листопада Олег Сліпець відвідав КНП «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги»

Керівник закладу Дмитро Вінтоняк ознайомив голову райдержадміністрації з історією створення лікувального закладу. Також під час бесіди обговорили специфіку та основні напрямки роботи лікарні, впровадження інклюзії в лікувальній установі, розвиток безбар’єрного медичного простору, питання плідної співпраці місцевого органу виконавчої влади та керівництва лікарні.

Голова райдержадміністрації оглянув територію установи та психіатричне для пацієнтів з межовими психічними розладами змішане відділення №8, психіатричне дитяче відділення №2, відділення медичної та психо-соціальної реабілітації №5, ознайомився з умовами перебування пацієнтів, наданням необхідної медичної і психологічної допомоги та проходження реабілітації.

«Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги має невичерпний потенціал для функціонування та подальшого розвитку задля надання медичної допомоги населенню Сватівського району та інших областей України» - підсумовуючи зустріч зазначив голова райдержадміністрації Олег Сліпець.