Прес-центр23 серпня 2021, 21:08

23 серпня на Сватівщині відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

Синьо-жовтий стяг – символ незалежної України, втілення національної єдності, честі та гідності, історії і сьогодення, замайорів в районному центрі під звуки Державного Гімну.
У церемонії взяли участь керівники району та міста – заступник голови Сватівської райдержадміністрації Борис Руденко, голова районної ради Людмила Русанова, Сватівський міський голова Віта Сліпець, мешканці та гості міста, трудові колективи, державні службовці, військові.
«З нагоди національного свята бажаю вам міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги, достатку, миру, родинного благополуччя! Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, а наша з вами праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього», - зазначив Борис Руденко.
Почесне право підняти Державний Прапор України було надано майору повітряних сил Збройних Сил України Павлу Махмутову, міському голові Віті Сліпець та учениці Сватівського ліцею №8 Анні Павленко.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим в АТО/ООС землякам вшанували пам'ять воїнів, які ціною свого життя захищали та відстоювали незалежність України.
Щирими українськими піснями та запальними танцями всіх присутніх вітали наші зірки районної сцени.
Також цього дня в територіальних громадах району відбулися урочисті заходи з нагоди державного свята, а на могилах загиблих у боротьбі за територіальну цілісність України мешканців Сватівщини встановлено Державні Прапори та покладено квіти.
#Ти_у_мене_єдина