Прес-центр24 листопада 2021, 15:11

24 листопада голова райдержадміністрації Олег Сліпець відвідав сервісний центр Міністерства внутрішніх справ в м. Сватове №4441

Сервісний центр здійснює надання платних і безоплатних послуг, віднесених до компетенції Міністерства внутрішніх справ, а також бере безпосередню участь у реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг. Серед основних функцій та послуг центру - видача та обмін водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків тощо.

Сергій  Воропай, начальник територіального сервісного центру, ознайомив голову райдержадміністрації з основними напрямками роботи, порядком складання теоретичного іспиту з правил дорожнього руху та практичного - з керування транспортним засобом,  процедуру надання довідки про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України.

Олег Сліпець переконався у доступності, швидкості та якості надання адміністраторами установи послуг, обмінявши посвідчення водія на право керування транспортним засобом на документ нового зразка всього за 20 хвилин.