Прес-центр30 червня 2021, 11:06

29 червня голова райдержадміністрації Олег Клименчуков здійснив робочу поїздку до Коломийчиської територіальної громади

Очільник району ознайомився зі станом виконання ремонтних робіт автошляху місцевого значення О-131307 Першотравневе (Харківська обл.) – Райгородка – Н-26. Ремонт ведеться за кошти обласного бюджету за сприяння Департаменту розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості, транспорту та зв’язку Луганської обласної державної адміністрації.
Загалом планується відремонтувати 9 км дороги, яка пролягає через центр Райгородки та сполучає прилеглі до села населені пункти. Наразі вже відремонтовано ділянку завдовжки 4,7 км. За словами представників підрядної організації ТОВ «Євро-Бут Компані» та субпідрядника «Інтертранс К», роботи будуть виконані до кінця липня.
Показово, що мешканці громади створили ініціативну групу у складі 6-ти осіб, які за трудовим договором, разом з підрядною організацією, займаються облаштуванням дорожнього покриття та упорядкуванням узбіччя: вирубкою порослі, прибиранням чагарників та сухостою, вивезенням сміття, покосом трави.
З Коломийчиським сільським головою Олександром Мартовицьким, крім поточних питань життєдіяльності громади, голова райдержадміністрації обговорив шляхи вирішення звернення мешканців села Кривошиївки на нещодавньому особистому прийомі очільника області Сергія Гайдая стосовно виділення земельних ділянок.