Прес-центр25 серпня 2021, 15:08

5 навчальних закладів Сватівського району отримають кошти з обласного бюджету

Відповідно до розпорядженняголови обласної державної адміністрації затверджено перелік переможцівконкурсу з визначення проєктів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету

Переможцями цьогорічного конкурсу стали 9 закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сватівського, Сєвєродонецького та Старобільського районів.

Свої проєктні ідеї зможуть реалізувати 5 навчальних закладів Сватівського району: Нещеретівська та Паньківська гімназії Білокуракинської селищної ради, Комунальний заклад «Красноріченський ліцей» Красноріченської селищної ради, Покровський та Троїцький ліцей Троїцької селищної ради.

Конкурс, який у 2021 році відбувся вже вчетверте, надає можливість встановлювати та розвивати партнерські зв’язки із закладами освіти Львівщини, популяризувати та поширювати регіональний досвід в сфері освіти і виховання. За цей час між закладами освіти Луганської та Львівської областей зміцніли не лише партнерські, але й дружні стосунки, а професійне спілкування триває й поза межами офіційних обмінів.

Всі проєктимають бути реалізовані до кінця 2021 року.

Вітаємо директорів та колективи навчальних закладів з заслуженою перемогою.