Прес-центр8 вересня 2021, 09:09

7 вересня під керівництвом виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Катерини Безгинської в онлайн-форматі відбулася апаратна нарада за участі заступника голови райдержадміністрації Бориса Руденка та голови районної ради Людмили Русанової

Під час наради було обговорено низку актуальних питань:
- про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення Луганської області до початку опалювального сезону 2021/2022 років;
- про хід проведення вакцинації населення області від COVID-19;
- про забезпечення збереження документів Національного архівного фонду та з кадрових питань (особового складу) юридичних осіб, які припиняються в умовах децентралізації влади та зміни адміністративно-територіального устрою області.
Станом на 01.09.2021 готовність всіх об’єктів Сватівського району становить близько 80%, що відповідає встановленому плановому показнику Мінрегіону.
За інформацією медичних закладів району, які проводять вакцинацію, станом на 03.09.2021 вакциновано 15593 мешканця району, а також постійно проводиться просвітницька робота з населенням щодо важливості вакцинації.
На сьогоднішній день завантаженість трьох архівосховищ архівного відділу Сватівської райдержадміністрації (м. Сватове, смт Білокуракине, смт Троїцьке) досягла 100%. Тому наразі з головами територіальних громад обговорюється питання виділення додаткових приміщень для забезпечення належного зберігання документів.