Прес-центр13 липня 2021, 07:07

9 липня відбулося онлайн-засідання обласного оперативного штабу з підготовки та сталого проходження пожежонебезпечного періоду 2021 року

Голова райдержадміністрації Олег Клименчуков та інші учасники заходу обговорювали виконання Плану дій щодо попередження та ліквідації пожеж у природних екосистемах Луганської області.
Особливу увагу було приділено питанням належної підготовки підрозділів ДСНС, місцевої та добровільної пожежної охорони. Зокрема, наголошено на необхідності вжиття заходів стосовно належного матеріально-технічного забезпечення цих підрозділів, організації цілодобового чергування протягом небезпечного періоду.
Важливим чинником попередження пожеж залишається інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення. За допомогою мобільного додатку «Увага Луганщина» (більше інформації про цю технічну новинку на bit.ly/3wVViHA) можна своєчасно отримати інформацію про стихійні лиха, дізнатися оперативні новини та адреси розташування найближчих екстрених служб, надіслати повідомлення про надзвичайну ситуацію та отримати рекомендації фахівців.