Прес-центр13 травня 2021, 10:05

Агротуристична продукція Сватівщини підкорює столицю

Цими днями  у Міжнародному виставковому центрі міста Києва проходить триденна виставка UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», участь у якій у складі делегації Луганської області бере і наша землячка, сватівчанка Ірина Васильєва, яка успішно займається бджільництвом зі своєю родиною багато років.

У рамках виставки засновниця торгової марки «Медове джерело» мала можливість особисто представити свою сувенірну продукцію та популяризувати  інформацію стосовно можливостей і перспектив медового туризму.

ТМ «Медове джерело» є виробником меду, продуктів бджільництва та одним з небагатьох в Україні виробником натуральної косметики на їхній основі, який має повний цикл виробництва від отримання сировини до переробки у продукцію, привабливу для споживача.

 На сьогодні родина Васильєвих має близько 360 вуликів. Мед та натуральна косметика, що виробляється під торговою маркою «Медове джерело», сертифіковані Національним інститутом бджільництва ім. П.І. Прокоповича.

Ірина Васильєва впродовж останніх кількох років активно бере участь  у різних фестивалях і виставках міжнародного, всеукраїнського  та місцевого рівня, представляючи продукцію свого родинного бізнесу й прославляючи Сватівщину.

До речі, протягом останнього року Ірина бере участь у програмі менторської підтримки малого бізнесу від Проєкту  USAID «Економічна підтримка Східної України» і  наразі активно розвиває пасіку як центр агротуризму.

 

Фото: Ірини Васильєвої