Прес-центр23 cічня 2018, 09:01

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

22 січня під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулася апаратна нарада, у якій брали участь заступник голови районної ради Павлова Л.В., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Мухтаров Д.Х. привітав присутніх з Днем Соборності України, акцентуючи увагу присутніх на те, що тема соборності, єдності нашого народу актуальна як ніколи, у зв’язку з впровадженням реформ в Україні. Та саме реформи є запорукою єдності та соборності України.

Також очільник району зазначив, що у рамках підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості, формування спроможної мережі надання медичної допомоги, Сватівською райдержадміністрацією спільно з комунальною установою «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» опрацьовано та направлено пропозиції до департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації щодо проведення реконструкцій 6 сільських амбулаторій району.

Начальник відділу освіти Юхновець О.П. та головний спеціаліст, в.о. начальника відділу культури Кузовеніна Н.К. доповіли про температурний стан у шкільних та закладах культури Сватівського району. 

У порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, нарахування житлових субсидій.

Представник Сватівського відділу поліції та начальник Сватівського міськрайонного відділу  ДСНС Борзило І.О. поінформували про стан охорони, правопорядку та пожежної безпеки в районі.