Прес-центр29 cічня 2018, 13:01

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

29 січня голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. провів розширену апаратну нараду, у якій брали участь заступник голови районної ради Павлова Л.В., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку наради голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров  звернув увагу на пам’ятну дату героїчного бою під Крутами, що відбувся під час наступу московсько-більшовицьких військ на Київ у 1918 році та став символом стійкості, самопожертви та патріотизму української молоді у боротьбі за державність. 

Мухтаров Д.Х. «Саме цього дня минає 100 років героїчного бою під Крутами. Цей бій поблизу залізничної станції Крути, назавжди увійшов в нашу історію як приклад волелюбності та незламності українського народу. Ще раз хочу наголосити про єдність, бо в єдності наша сила та цілісність нашої держави».

Учасники наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у бою під Крутами.

Також Дмитром Мухтаровим були підбиті підсумки минулого тижня та окреслені завдання на наступний тиждень.

Так, Луганською облдержадміністрацією започатковано обласну премію відзначення людей, які творять історію, сьогодення і майбутнє Луганщини та на минулому тижні  генерального директора ТОВ агрофірми «Слобожанська» Сватівського району Любов Полякову було визнано «Людиною року». Це визначна подія для Сватівського району.

Начальник філії «Сватівський райавтодор» державного підприємства «Луганський облавтодор» Бєлік І.М. звітував про стан розчищення доріг на території Сватівського району.

Начальник відділу освіти Сватівської райдержадміністрації Юхновець О.П. доповіла щодо підвозу учнів автобусним транспортом до закладів світи   Сватівського району під час погіршення погодних умов.

Представник Сватівського відділу поліції та начальник Сватівського міськрайонного відділу  ДСНС Борзило І.О. поінформували про стан охорони, правопорядку та пожежної безпеки в районі. 

За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації було надано окремі доручення відповідальним особам.