Прес-центр7 травня 2018, 16:05

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

07 травня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. традиційно провів апаратну нараду, у якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Голова райдержадміністрації розпочав нараду з інформування про основні події, які відбулися в країні та районі минулого тижня. Так, Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл, селищ до територіальних громад міст республіканського Автономної Республіки Крим, обласного значення». Законом передбачено добровільне приєднання громад до об’єднаної територіальної громади міст обласного значення, а також визначається порядок добровільного приєднання до них територіальних громад сіл та селищ. Дмитро Мухтаров наголосив на необхідності підтримки та впровадження реформ в країні задля того, щоб вийти на новий етап розвитку.

Також очільник району розповів присутнім про робочу поїздку 2 травня до с. Верхня Дуванка, в рамках якої було обговорено подальше функціонування закладу Верхньодуванської ЗОШ I-III ст. у 2018-2019 навчальному році.

Про стан ремонту доріг на території району поінформував представник райавтодору, наголосивши: «ремонтні роботи дорожнього полотна від Сватового у Кремінському напрямку продовжуються».

Наступним питанням порядку денного наради була інформація в.о. головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сватівського району» Левенець Р.І. про стан укладання декларацій між сімейними лікарями та мешканцями району: на 7 травня підписано 6190 декларацій.

Заступник начальника міськрайонного відділу ГУ ДСНС Якухін С.С. поінформував присутніх про стан цивільного захисту населення на території району. Він повідомив, що на минулому тижні трапилося 4 пожежі.

Заступник начальника Сватівського відділу поліції Сорока Ю.В. доповів про стан охорони громадського порядку у Сватівському районі. За його інформацією, на минулому тижні надзвичайних подій не виникало, більшість заяв, які надходили до відділу поліції, стосувалися порушення громадського порядку.

Крім цього, на нараді було обговорено підготовку до відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян; використання коштів районного бюджету.

За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації було надано окремі доручення відповідальним особам.