Прес-центр6 серпня 2018, 17:08

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

06 серпня під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулася апаратна нарада, у якій брали участь заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Розпочавши нараду Дмитро Мухтаров наголосив на доцільності об'єднання територіальних громад в районі та зауважив, що  такий процес доцільно було б прискорити, адже централізоване освоєння коштів відкриє чималі можливості новоствореній громаді для розвитку інфраструктури, освіти, культури та ін.

Очільник району поінформував присутніх, що на минулому тижні у райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з координації спільних дій органів фіскальної служби, виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів  Сватівського району, за результатами якого, робочою групою рекомендовано Сватівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області здійснити до кінця серпня 2018 року перевірку наявності фактів продажу фізичними особами паливно-мастильних матеріалів без сплати акцизного збору та вжити за  її результатами відповідних заходів реагування. Крім цього, на засіданні робочої групи обговорювалося питання порушення правил роздрібної торгівлі тютюновими та алкогольними виробами.

Також  було проведено засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Сватівського району до опалювального сезону 2018-2019 років.

На нараді Дмитро Мухтаров акцентував увагу присутніх на належній підготовці до відзначення Дня Незалежності та Державного прапора України.

Начальник філії «Сватівський райавтодор» державного підприємства «Луганський облавтодор» Бєлік І.М. поінформував учасників наради  про продовження ремонту дорожнього полотна державної траси загального користування  у м. Сватове.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян; використання коштів районного бюджету; стану охорони, правопорядку та цивільного захисту населення.

 За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації було надано окремі доручення відповідальним особам.