Прес-центр4 вересня 2018, 17:09

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

04 серпня, під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулася апаратна нарада за участі першого заступника голови райдержадміністрації Либи О.В., заступника райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівника апарату райдержадміністрації Наугольної Н.М., керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Розпочавши нараду, Дмитро Мухтаров поінформував присутніх про те, що однією з найважливіших подій району – це початок навчального процесу у закладах загальної середньої освіти Сватівщини.

Також, очільник району зауважив, що завдяки спільним зусиллям райдержадміністрації та мешканців с. Верхня Дуванка  Верхньодуванська ЗОШ I-III ст. продовжує функціонувати в новому навчальному році.

Крім цього Дмитро Мухтаров розповів про участь в апаратній нараді заступника голови облдержадміністрації Геннадія Іваненко в режимі відеоконференцзв’язку, під час якої були розглянуті питання забезпечення умов для реалізації Концепції Нової української школи – ключовий обов’язок місцевих органів влади Луганщини; дотримання законодавства про працю та сплату єдиного внеску роботодавцями Луганської області; стан роботи Головного управління ДФС у Луганській області та проблемні питання, які виникають під час справляння податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Луганської області.

         Начальник Сватівського райавтодору Ігор Бєлік  поінформував присутніх про продовження поточного ремонту дорожнього полотна у м. Сватове по вул. Слобожанська та у напрямку с. Травневе Сватівського району.

Начальник Сватівського міськрайоного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Олексій Борзило поінформував присутніх про стан цивільного захисту населення району, наголосивши, що на минулому тижні трапилося 22 пожежі, причиною 18-ти з яких є підпал сухої трави.

        З доповіддю про стан розгляду звернень громадян за I півріччя 2018 року у Гончарівській сільській раді виступив Гончарівський сільський голова Євген Книш.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Сергій Гургуц виступив з доповіддю про ставки земельного податку під водними об’єктами.

Також були заслухані питання охорони правопорядку району, дотримання виконавської дисципліни, результатів розгляду звернень громадян, наповнення районного бюджету, стану призначення житлових субсидій мешканцям Сватівського району.