Прес-центр9 жовтня 2018, 11:10

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

8 жовтня голова районної державної адміністрації Дмитро Мухтаров  провів апаратну нараду.

У роботі наради взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації  Олексій Либа,  заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На початку засідання Дмитро Мухтаров підбив підсумки роботи минулого тижня, окреслив плани на поточний тиждень, акцентуючи увагу присутніх на важливості належної підготовки та проведенні Дня захисника України у Сватівському районі.

В ході наради очільник району звернув увагу начальника відділу освіти райдержадміністрації Олени Юхновець на незадовільний темп реконструкції стадіону с. Гончарівка (проект реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку). Задля вирішення цього питання Дмитро Мухтаров надав їй відповідні доручення.

На нараді було обговорено питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до опалювального сезону. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Валерій Усов ознайомив присутніх з  розпорядженням голови райдержадміністрації від 8 жовтня 2018 року № 738, яким прийнято рішення розпочати опалювальний сезон 2018-2019 років  з 15 жовтня 2018 року.

Крім цього, Дмитро Мухтаров поінформував присутніх про зустріч з керівництвом Луганського облавтодору, яка відбулася 8 жовтня. На ній було обговорено питання санітарної вирубки лісосмуг на території району.  

Представник Сватівського райавтодору поінформував про початок ямкового ремонту дорожнього полотна на території Містківської сільської ради.

Представники Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області та  Сватівського відділу поліції поінформували про стан правопорядку та цивільного захисту населення в районі.

На апаратній нараді Куземівський сільський голова Олександр Мартовицький звітував про стан розгляду звернень громадян за 9 місяців поточного року. Найбільше звернень, які надходили до сільської ради, стосувалися питань соціального захисту населення, аграрної політики та земельних відносин.

У порядку контролю  були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, нарахування житлових субсидій.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни їх виконання.