Прес-центр3 червня 2019, 14:06

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Дмитра Мухтарова 3 червня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, на якій були підбиті підсумки роботи за минулий тиждень.

Дмитро Мухтаров розпочав нараду з привітання заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко з отриманням відзнаки Луганської обласної державної адміністрації «За розвиток регіону» під час урочистих заходів з нагоди 81-ї річниці утворення Луганської області у м. Кременній.  

Про стан справ у підпорядкованій сфері діяльності звітували  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних закладів та установ, представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян. Також детально обговорили питання  функціонування  медичних закладів, стану виконання  районного та сільських бюджетів, проведення ремонту доріг на території району.

Представники Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області та Сватівського ВП ГУ НП України в Луганській області звітували про стан пожежної безпеки та охорони правопорядку в районі: протягом минулого тижня трапилася 1 пожежа в екосистемі.

Заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко поінформувала про підсумки участі делегації району у святкуванні 81-ї річниці утворення Луганської області, зокрема вона відзначила високий рівень підготовленої презентації Сватівського району.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій і доручень відповідальним особам.