Прес-центр17 липня 2017, 17:07

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

17 липня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів чергову апаратну нараду, у якій брали участь: перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В.,  заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

       Мухтаров Д.Х. розпочав нараду з підбиття підсумків проведених заходів за минулий тиждень та повідомив подальший тижневий план роботи апарату райдержадміністрації.

       Головний спеціаліст з питань контролю апарату райдержадміністрації Кострика О.С. поінформувала про стан виконавської дисципліни у райдержадміністрації.

       Начальник управління фінансів Кодацький М.В. повідомив про надходження та використання коштів районного бюджету станом на 14.07.2017. До загального фонду районного бюджету станом на 14.07.2017 надійшло 150125,4 тис. грн, що становить 99,1% до затверджених показників з урахуванням внесених змін. У порівнянні з минулим роком доходи районного бюджету збільшились на 61999,5 тис. грн, або в 1,7 рази.

       Заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Казарян О.В. проінформувала про хід виконання Районної програми надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету на 2013-2017 роки.

       Протягом I півріччя 2017 року з метою соціального захисту найбільш вразливих верств населення району, які опинилися в скрутному матеріальному становищі через хворобу, стихійне лихо, нещасний випадок, втрату близьких родичів тощо, управлінням ініційовано проведення 6 засідань комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету. За рішенням комісії надано допомогу 122 мешканцям Сватівського району на загальну суму 111700 гривень.

 

       В порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання, нарахування субсидій, розгляду звернень громадян, стану охорони правопорядку та цивільного захисту населення (інформували представник Сватівського відділу поліції та представник Сватівського міськрайонного відділу  ДСНС).

       За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації були надані окремі доручення відповідальним особам.