Прес-центр8 серпня 2017, 10:08

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

7 серпня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів чергову апаратну нараду, у якій взяли участь: заступник голови Сватівської районної ради Павлова Л.В., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Голова райдержадміністрації розпочав нараду з підбиття підсумків заходів, проведених за минулий тиждень, повідомивши подальший тижневий план роботи райдержадміністрації.

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації 
Погребняк О.А. поінформувала про стан виконавської дисципліни.

Головний спеціаліст по роботі зі зверненнями громадян загального відділу апарату райдержадміністрації Горчиця О. А. проінформувала про стан розгляду звернень громадян. Так, станом на 07.08.2017 до райдержадміністрації надійшло 671 звернення громадян, в тому числі 187 з Урядової гарячої лінії, з органів влади вищого рівня - 45 звернень мешканців Сватівського району. Протягом тижня на розгляд до райдержадміністрації надійшло 23 звернення громадян. Основна тема звернень: надання матеріальної допомоги, призначення житлових субсидій та соціальної допомоги, питання комунального господарства.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Шумакова Т.А. поінформувала про стан призначення житлових субсидій громадянам Сватівського району станом на 04.08.2017, зокрема зазначивши таке.

Протягом тижня (з 31.07.2017 по 04.08.2017) оброблено 61 особову справу для призначення житлових субсидій. Сформовано електронний запит на комунальні підприємства за 269 особовими справами. Призначено житлові субсидії протягом тижня за 22 справами. Призначення субсидій на 04.08.2017 складає 98,57 %.

Якщо одержувач субсидії вирішив протягом неопалювального періоду користуватися пільгою на комунальні послуги, то він звертається до управління із заявою про непризначення субсидії. Протягом тижня оброблено 12 особових справ із відповідними заявами.

Заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Бобошко Л.В. поінформувала про надходження та використання коштів районного бюджету:

- До загального фонду районного бюджету станом на 04.08.2017 надійшло 157638,2 тис. грн, що становить 89,0% до затверджених показників з урахуванням внесених змін. У порівнянні з минулим роком доходи районного бюджету збільшилися на 60512,2 тис. грн, або в 1,6 рази.

З державного бюджету надійшло 1607,0 тис. грн базової дотації, або 87,5% до плану, додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з держбюджету видатків, на утримання закладів освіти та охорони здоров’я - 11037,6 тис. грн, що становить 100% до плану, субвенції з державного бюджету - у сумі 113015,3 тис. грн, або 88,3 % до затвердженого плану, інші субвенції - 1479,2 тис. грн, або 97,5 %.

Також на апаратній нараді були заслухані питання стану охорони правопорядку та пожежної безпеки (інформували представник Сватівського відділу поліції та начальник Сватівського міськрайонного відділу ГУДСНС України у Луганській області Борзило І.О.)

За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації були надані окремі доручення відповідальним особам.