Прес-центр20 листопада 2017, 17:11

Апаратна нарада у голови райдержадміністрації

Сьогодні, 20 листопада, під керівництвом голови райдержадміністрації Дмитра Мухтарова відбулася апаратна нарада, у якій взяли участь заступник голови районної ради Людмила Павлова, заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На нараді були розглянуті доповнення до Стратегії розвитку Сватівського району.

Стратегія розвитку Сватівського району до 2020 року  відображає нові амбітні цілі розвитку району, які вказують шлях до досягнення його сталого майбутнього. Вона включає в себе 6 основних напрямків:

- розвиток сфери охорони здоров’я;

- розвиток освіти;

- розвиток агропромислового комплексу;

- розвиток інженерної інфраструктури;

- розвиток малого та середнього бізнесу;

- розвиток туризму.

Начальник управління економічного розвитку райдержадміністрації Людмила Кобзева презентувала Стратегію, яка буде винесена на розгляд депутатського корпусу районної ради на 24 сесії районної ради  7 скликання.  

Учасниками наради були внесені доповнення та корективи до вищевказаної Стратегії району.

Представник Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області поінформував, що на минулому  тижні в районі трапилося 3 пожежі. Внаслідок необережного поводження з електрообігрівачем  загинула одна людина у с. Рудівка. 

Представник Сватівського відділу поліції поінформував про стан правопорядку в районі.

Як зазвичай, у порядку контролю, на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, надходжень до районного бюджету.

За підсумками апаратної наради Мухтаровим Д.Х. були надані окремі протокольні доручення.