Прес-центр12 лютого 2018, 15:02

Апаратна нарада у голови Сватівської райдержадміністрації

12 лютого під керівництвом голови Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулася  апаратна нарада, у якій брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров поінформував присутніх, що на минулому тижні в ПАТ "Луганськгаз" за участю голови Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х., фахівців Луганської облдержадміністрації та представників підрядних організацій відбулася нарада з питань введення в експлуатацію провідних газових мереж у с. Містки Сватівського району. 

Також було проведено нараду з головою Нижньодуванської об’єднаної територіальної громади Росляком В.М., керівниками структурних підрозділів Сватівської райдержадміністрації  та представниками Сватівської районної ради. Під час наради обговорено умови надання міжбюджетних трансфертів, що надається з Нижньодуванського селищного бюджету до Сватівського районного бюджету на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я  та спеціалістів соціального захисту населення, які обслуговують мешканців об’єднаної територіальної громади. Крім цього вирішувались питання щодо передачі бюджетних установ та їх майна в підпорядкування Нижньодуванської об’єднаної територіальної громади.

Начальник відділу освіти Сватівської райдержадміністрації Юхновець О.П. поінформувала про наявність закритих шкіл на карантин на території Сватівського району у зв’язку з високим зростанням захворюваності на грип та ГРВІ в Україні.

Начальник філії «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» Бєлік І.М. поінформував про стан розчищення доріг від снігових наметів на території Сватівського району.

У порядку контролю були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян; використання коштів районного бюджету; стану охорони, правопорядку та цивільного захисту населення.

         За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації було надано окремі доручення відповідальним особам.