Прес-центр3 cічня 2019, 16:01

Апаратна нарада у голови Сватівської райдержадміністрації

3 січня під керівництвом голови райдержадміністрації Дмитра Мухтарова відбулася апаратна нарада, у якій брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа, заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

На нараді про стан справ у підпорядкованій сфері діяльності звітували очільники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних закладів та установ, представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, були заслухані питання виконавської дисципліни, звернень громадян, призначення житлових субсидій, надходження та використання коштів районного бюджету.

Начальник філії «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» Ігор Бєлік поінформував про стан розчищення доріг від снігових заметів на території Сватівського району. За його інформацією, підприємством продовжуються роботи з посипання автошляху соляно-пісочною сумішшю та розчищення доріг від снігу.

Також була заслухана інформація про температурний режим в закладах соціальної сфери. За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Олени Юхновець, начальника відділу культури Кристини Бойкової, генерального директора Сватівського РТМО Ігоря Плотнікова та головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Раїси Левенець у підпорядкованих закладах  дотримуються норми температурного режиму.

Начальник відділу правового забезпечення апарату Сватівської райдержадміністрації Ігор Гиря звернув увагу присутніх на початок з 1 січня 2019 року кампанії з декларування доходів та видатків осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

За підсумками наради головою райдержадміністрації були надані протокольні доручення окремим відповідальним особам.