Прес-центр23 липня 2021, 11:07

Банк Молодіжних Ініціатив

ГО «Рада жінок Донеччини», яка є виконавчим партнером UNFPA, цього року, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запускає нову навчальну програму – «Youth Innovations Bank - Банк Молодіжних Ініціатив», який спрямовано на підтримку інноваційних проектів молоді, що проживає у громадах Луганської та Донецької областей.
Мета проекту – підвищити спроможність молодих людей знаходити інноваційні рішення для викликів, які стоять перед громадами з цільових областей ініціативи, через підтримку та популяризацію культури експериментів.
Це безкоштовна навчальна програма для молодих людей у віці 14-35 років, в тому числі, але не виключно: учасники та учасниці, активісти та активістки шкільного та студентського самоврядування, члени та членкині молодіжних рад, засновники та засновниці (молодіжних) громадських організацій та/або молодіжних громадських об’єднань, співробітники та співробітниці комунальних закладів, молодіжних центрів.
На учасників чекає інтенсивна онлайн сесія з інновацій; основний блок навчання, що складається з тренінгів та менторських зустрічей; проведення Хакатону для команд-учасників, де вони доопрацюють та презентують свої проєкти, а також – надання стартової підтримки/підтримання інноваційних ідей молоді та реалізація проєктів.
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
Деталі та реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3xkQ4pt