Прес-центр6 серпня 2019, 13:08

Центр надання адміністративних послуг при Сватівській райдержадміністрації отримав «Мобільний кейс»

Під  час тренінгу з впровадження практики надання адміністративних послуг, який проходив 1-3 серпня в місті Сєвєродонецьк в рамках проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні», працівники Центру надання адміністративних послуг при Сватівській райдержадміністрації отримали мобільний кейс. Це нове автономне цифрове обладнання для інтеграції практики надання якісних адміністративних послуг для обслуговування населення в сільській місцевості.

Мобільний кейс складається з комплекту сучасної техніки:  ноутбук, два портативні сканери та принтер, 4G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор (який забезпечує роботу протягом 5-6 годин), прилад для зчитування ID-паспортів.

В  рамках зустрічі спеціалісти Центру надання адміністративних послуг отримали знання та навички з адаптації Дорожньої карти, провели адаптацію по впровадженню практики надання послуг за допомогою мобільного кейсу,  ознайомилися з обладнанням, яке входить до його складу.

Навчання організували і провели міжнародні та місцеві експерти, а також фахівці Програми USAID «Демократичне врядування у Східній Україні.