Прес-центр12 листопада 2019, 17:11

Чергова сесія районної ради

12 листопада відбулося засідання 40-ї сесії Сватівської районної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, закладів та організацій, голови територіальних громад району, представники місцевих засобів масової інформації.

На порядок денний було винесено 32 питання, серед яких затвердження низки районних цільових програм, проєкти яких розроблялися структурними підрозділами райдержадміністрації. За результатами розгляду цих питань депутати затвердили районну Програму соціальної реабілітації дітей та молоді з інвалідністю на 2020-2024 роки та районну Програму профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі на 2020-2024 роки.

Внесені зміни до районного бюджету на 2019 рік та до районної цільової Програми підтримки Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» на 2019 – 2020 роки.

Під час роботи сесії депутатським корпусом заслухані звіти директорів комунальних закладів «Сватівська районна централізована бібліотечна система», «Сватівський районний Народний дім «Сватова-Лучка», «Сватівський районний народний краєзнавчий музей» про викання функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність закладів, стан збереження та ефективність використання майна, виконання програм розвитку закладів за 2018-2019 роки.