Прес-центр3 жовтня 2018, 13:10

Дане людям слово Дмитро Мухтаров дотримує

В цьому переконалися мешканці с. Чепигівка. У серпні поточного року голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів у цьому населеному пункті виїзний прийом громадян, під час якого місцеві мешканці звернулися до очільника району з проблемними питаннями, які існують на території села.

Серед побажань було й прохання надати допомогу в облаштуванні будівлі сільського фельдшерського пункту – прибудувати навіс для більш безпечнішого пересування по сходинках у зимовий період. Цю справу було вирішено позитивно.

Також за результатами вирішення порушених під час виїзного прийому питань за сприяння голови райдержадміністрації  було ліквідовано провал на дорозі біля мосту, що розташований на території села; відновлено опори електромережі між Чепигівкою та Містками; направлено звернення до в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Юрія Бережного про отримання дозволу на санітарну очистку лісосмуг, які проходять територією громади; змінено графік руху шкільного автобуса.

«Я переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо покращити соціально-побутові умови життя людей на селі та забезпечити нашим дітям гідне майбутнє. Сватівська райдержадміністрація завжди буде сприяти розвитку села та йти назустріч ініціативним і активним людям. Впевнений, що на засадах взаємної довіри зможемо забезпечити добробут людей нашого району», - каже  Дмитро Мухтаров.