Прес-центр19 липня 2018, 17:07

Декларації про державний суверенітет України – перший крок до незалежності України

16 липня виповнилося 28 років проголошення Декларації про державний суверенітет України.

Здобуття суверенітету кожної держави - це перший крок у досягненні свободи й незалежності, до соціально-економічного та духовного прогресу, благополуччя й добробуту народу.

З цієї нагоди, 19 липня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. та заступник голови райдержадміністрації  Лемешко Г.А. взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Декларація про державний суверенітет України»,  яке відбулося у Сватівській районній бібліотеці ім. Т. Полякова.

Учасники «круглого столу» висловили свої думки про важливість проголошення Декларації, як  визначального кроку на шляху до Незалежності.

Також, під час проведення заходу, Дмитро Мухтаров подякував поетесам Сватівщини – Ользі Фоменко та Ользі Каламайко,  які брали участь в обласному літературному конкурсі присвяченому 80-річчю Луганської області .

Очільник району вручив Дипломи Ользі Каламайко, за участь в обласному літературному конкурсі присвяченому 80 річчю Луганської області та Ользі Фоменко, за зайняте III місце у номінації авторська поезія в обласному літературному конкурсі, за підписом начальника управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліни Адамчук.