Прес-центр23 серпня 2017, 15:08

День Державного Прапора України

23 серпня о 8.30 на майдані Злагоди м. Сватове відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапору України, участь у якій взяли працівники державних установ району, міських підприємств, закладів та організацій.

Наш прапор - це найдорожчий символ держави, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО за свободу та незалежність нашої країни! Це – символ свободи і волі, віри та сили українського народу.

Почесне право підняти Державний Прапор України було надано учасникам АТО Звягольскому О.В. та Ковальчуку Ю.В.

З привітальними словами до присутніх звернулися голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., заступник голови районної ради Павлова Л.В. та міський голова Рибалко Є.В.

Відзнаками та подарунками Сватівської райдержадміністрації, Сватівської районної ради і Сватівської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі та з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, були нагороджені керівники і працівники підприємств, установ, організацій району, а за особистий внесок у справу захисту Батьківщини, мужність та героїзм у відстоюванні свободи і незалежності України – військовослужбовці військових частин, що дислокуються на території району.

По закінченню заходу військовослужбовці поклали квіти до пам’ятників і пам’ятних знаків борців за незалежність України, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та пам’ятника Т.Г. Шевченка у м. Сватове.

Урочисті заходи з нагоди державного свята – Дня Державного Прапора України – відбулися у всіх територіальних громадах району.