Прес-центр17 серпня 2021, 15:08

«День Поля-2021» в Троїцькій територіальній громаді Сватівського району

17 серпня на базі фермерського господарства «САПФИР» Троїцької селищної ради відбувся семінар  «Гібриди соняшнику та кукурудзи від світових компаній, особливості вирощування в умовах півночі Луганської області», участь у якому взяли  заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко та голова районної ради Людмила Русанова.

Захід об’єднав багатьох представників виробництва, агрономів, представників фірм виробників насіння і керівників аграрних формувань регіону.  Вже традиційно організація роботодавців «Троїцький аграрний союз» проводить семінар не в конференцзалах інститутів і установ, а безпосередньо в полі.

Гості ознайомилися з інноваційними технологіями селекції та вирощування сільськогосподарських культур, а також обмінялися досвідом напрацювань у сільськогосподарській галузі на демонстраційному полігоні. 

В рамках заходу за високий професіоналізм, визначні трудові досягнення, самовіддану працю та вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу Сватівського району спільною подякою Сватівської райдержадміністрації і Сватівської районної ради було відзначено Сергія Криворучкіна, голову селянського фермерського господарства «САПФИР».