Прес-центр23 червня 2020, 11:06

Державних службовців привітали з професійним святом

23 червня у Сватівській райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня державної служби, в яких взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Честних, голова районної ради Віта Сліпець, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники й делегації трудових колективів територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Вітаючи присутніх зі святом, голова районної державної адміністрації Валерій Честних подякував працівникам райдержадміністрації, керівникам та трудовим колективам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за високий професіоналізм, компетентність, ініціативність та відданість справі.

«Переконаний, що з такою командою державних службовців ми зможемо забезпечити належний рівень управління ввіреної нам території – Сватівського району, забезпечити задоволення конституційних прав і свобод наших громадян. Завдяки тісній співпраці райдержадміністрації з районною радою, органами місцевого самоврядування в районі реалізовано низку проєктів, які позитивно позначилися на соціально-економічному розвитку Сватівщини. Впевнений, що ми і надалі плідно працюватимемо на розвиток рідного краю», – сказав Валерій Честних.

За якісне виконання посадових обов’язків, професіоналізм, багаторічну працю в органах виконавчої влади, успіхи у професійній діяльності й з нагоди професійного свята деяким працівникам державних установ Сватівського району вручено відзнаки Сватівської райдержадміністрації і Сватівської районної ради.