Прес-центр18 липня 2018, 17:07

Діти Старосамбірщини завітали до Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський»

Вже два роки поспіль між Сватівським та Старосамбірським районами тривають межрегіональні зв'язки в сфері освіти та культури. В 2016 році між районами було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство. Так, колектив зі Старосамбірського району в минулому році брав участь у Всеукраінському фестивалі-конкурсі народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас», а діти зі Сватівщини взимку 2017 та 2018 років мали змогу зустрічати Різдвяні свята в Старосамбірському районі. Цьогоріч з районного бюджету було виділено 50 тисяч гривень на оздоровлення 10 дітей зі Старосамбірського району в Сватівському районному комунальному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку  «Гончарівський». В ніч з 16 на 17 липня 10 юних мешканців Львівської області разом з супроводжуючим завітали до нашого району. Сьогодні відбулася зустріч голови Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. з дітлахами зі Старосамбірського району. Спілкування пройшло в дружній атмосфері. Діти повідомили, що вже познайомилися зі сватівчанами та мають позитивні враження від насиченої розважальної програми у таборі. Вразили дітей і місцеві страви, які, з іх слів, дуже смачні, втім відрізняються від домашніх.

В ході спілкування Мухтаров Д.Х. надав доручення відділам освіти та культури райдержадміністрації щодо організації екскурсій для гостей району.