Прес-центр30 липня 2018, 15:07

Дмитро Мухтаров провів чергову апаратну нараду

30 липня під керівництвом голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. відбулася апаратна нарада, у якій брали участь заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Мухтаров Д.Х. розпочав апаратну нараду з підбиття підсумків роботи минулого тижня, зазначивши, що значною подією для Сватівщини стало підписання меморандуму про співпрацю у сфері розвитку громадянського суспільства в Україні й культурного простору між Сватівською райдержадміністрацією, в особі голови райдержадміністрації  Мухтарова Д.Х.,  Сватівською районною радою, в особі голови районної ради Сліпець В.В. та громадською організацією «Українська Ініціатива», в особі голови правління Громадської організації «Українська Ініціатива» Косенко Ю.А., яке відбулося у Сватівській райдержадміністрації 26 липня 2018 року.

Співпраця сприятиме налагодженню та зміцненню між Сватівським районом та іншими територіями України, розвитку свободи слова, підвищенню освітнього і культурного рівня громадян, захисту національного та культурного простору.

Також на минулому тижні відбулося відкриття переобладнаного блокпосту у м. Сватове, який знаходиться на розвилці доріг  Куп’янськ -  Сватове - Сєвєродонецьк. Блокпост максимально обладнано для комфортного проходження контролю громадянами. Створено додаткові робочі місця перевірки документів із сучасною комп’ютерною технікою, підведено мережу інтернет, що дозволить скоротити час перевірки та збільшить пропускну спроможність блокпосту. На території пунктів контролю розширено проїжджу частину, що дозволить уникнути черг та заторів.

Начальник філії «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» Бєлік І.М. поінформував присутніх, про початок ремонтних робіт автомобільних доріг у м. Сватове.

Крім цього, на нараді були обговорені питання підготовки до осінньо-зимового періоду об’єктів соціальної сфери, виконання бюджету за I півріччя 2018 року.

У порядку контролю на апаратній нараді були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, нарахування житлових субсидій, стану охорони, правопорядку та пожежної безпеки.