Прес-центр4 жовтня 2019, 08:10

До Дня працівників освіти

Шановні педагоги, вельмиповажні ветерани педагогічної праці!

         Сьогодні ваше Свято – День працівників освіти. Воно лине на сватівські терени у строкатому осінньому буйноцвітті, у яскравих спалахах золотавого листя, у піднесеному розмаї думок, почуттів і емоцій. Ваше свято є дійсно загальнонародним, адже творча, наполеглива праця, ваші творчі зусилля і намагання щодня, щохвилини віддзеркалюються  в кожному з нас, у наших думках, діях і вчинках.

         Ви, шановні освітяни, є не лише носіями знань, бо ваш життєвий і професійний приклад є зразком для наслідування, а це означає, що ви є творцями сучасності у прямому сенсі цього слова. Сьогодні ви разом зі своїми плеканцями таруєте шляхи Нової української школи, і кожен ваш крок в цьому напрямку є безцінним і значущим, бо саме так повинна розбудовуватися нова спільнота демократичного суспільства, спільнота яскравих особистостей, інноваторів і патріотів. А досвід педагогів-ветеранів у цій діяльності – надійний компас і дороговказ.

         Тож, вітаючи вас, шановні педагоги і ветерани педагогічної праці, із професійним святом, бажаємо вам міцного здоров’я, творчих злетів у світі Нової української школи, бажання діяти і перемагати у найважливішій із суспільних справ – справі навчання і виховання підростаючого покоління.

         Зі святом вас, шановні освітяни! Хай вам щастить!

 

З повагою і шаною,

Сватівська райдержадміністрація