Прес-центр17 травня 2019, 15:05

До Міжнародного дня музеїв

18 травня ми відзначаємо Міжнародний день музеїв. Цей день має загальнонаціональну вагу. Адже здатність зберігати і примножувати свою культурну спадщину свідчить про розвиненість будь-якої нації.
Музеї - це духовні храми історії та культури, правдивий портрет вікової мудрості. Завдяки музейним колекціям сучасники мають унікальну можливість почути величну мову різних епох, любов до рідної землі і до прекрасного.
З цього приводу 17 травня, напередодні свята, заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, заступник голови районної ради Людмила Павлова та начальник відділу культури райдержадміністрації Кристина Бойкова привітали  працівників Сватівського районного народного краєзнавчого музею з їхнім професійним святом.
«Ваша праця цікава, але водночас важка, ви щоденно популяризуєте українські цінності, мистецтво, культуру. В час, коли на Сході України йде війна, саме на вас покладена велика відповідальність правдиво донести історичні події , що відбуваються у нашій державі, до молодого покоління. Зичимо вам вдячних відвідувачів і нових ідей для розвитку музею», – зазначила Ганна Лемешко.
Працівникам музею керівники району вручили вітальний лист та подарунок.