Прес-центр23 листопада 2017, 09:11

До уваги молоді! Акція, спрямована на розвиток молодіжного підприємництва

Міністерство  молоді та спорту України, спільно з управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізьким обласним центром молоді, Центром «Розвиток КСВ» проводить Всеукраїнську акцію, спрямовану на розвиток молодіжного підприємництва.

Акція відбудеться з 30 листопада по 1 грудня 2017 року в м. Запоріжжі.

Мета заходу – посилення діалогу між компаніями та активною молоддю та сприяння створенню нових програм практики, стажування та першої роботи; мотивація молоді до підприємницької діяльності , розвиток та удосконалення знань, вмінь та навичок, необхідних для започаткування власної справи.

Акція збере молодь та місцевих роботодавців і включатиме презентації актуальних кар’єрних можливостей, практичні майстер-класи від HR компаній, дискусії щодо пріоритетів у виборів першої роботи та спільний пошук WOW – рішень у співпраці бізнесу і молоді.

У рамках акції відбудеться  Форум «БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ  WOW ВІД СПІВПРАЦІ» в рамках ініціативи «УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ – 2020»

Для участі у Акції необхідно до 24 листопада 2017 року зареєструватись, заповнивши реєстраційну  форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/19sUXladOhBjhHXUPLuvE2Wab2B2aVRDbIyXKyfB...

До участі в Акції  буде відібрано найбільш активних представників молоді з кожної області, решта – із Запорізької області. Основні критерії відбору учасників: мотивація та інтерес до співпраці.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд, проживання та харчування.