Прес-центр26 жовтня 2017, 11:10

До відома підприємців Сватівського району

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації (далі - Департамент) повідомляє, що Київська торгово-промислова палата (далі - ТПП) активно сприяє розвитку економіки, активно підтримує малий та середній бізнес.

З метою стимулювання експорту та розширення послуг для підприємців ТПП інформує про можливість участі підприємств у міжнародній Австрійській програмі партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС» (далі - Програма) із стажуванням у Відні, яка показує хороші результати та позитивний досвід для учасників програми.

Програма включає в себе навчання у м. Києві з австрійськими експертами (З модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту до Відня.

Також функціонує Служба старших експертів (SES, Бонн), яка надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку.

Підприємства можуть запросити для вирішення певних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати,на підприємстві від трьох тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі.

За більш детальною інформацією щодо участі у програмах пропонуємо звернутись до контактної особи за телефоном: (044) 235-82-96 - Леся Засульська, e-mail: lesya.z@kiev-chamber.org.ua та за посиланням http://training-center.kiev.ua.