Прес-центр7 листопада 2017, 14:11

Допомога засудженим громадянам, не пов’язаним з позбавленням волі

Заступник голови Сватівської райдержадміністрації, голова спостережної комісії  Лемешко Г.А. провела чергове засідання спостережної комісії, участь у якому взяв начальник  Сватівського районного сектору з питань пробації   Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних  покарань та пробації Міністерства юстиції України  Калоша  В.Г.

          На порядок денний було винесено питання проведення профілактичних заходів із громадянином  «К»,  який  засуджений до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, та порушує вимоги перебування на обліку.

За результатами обговорення  вищевказаних  питань, спостережною  комісією прийняті такі рішення:  

-  рекомендувати  громадянину  «К»  звернутися за отриманням правової допомоги до Сватівського бюро з надання безоплатної правової допомоги;

-  запросити на чергове засідання спостережної комісії осіб віком 16-35 років, які перебувають на обліку як засуджені до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, для проведення профілактичних заходів та інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо надання допомоги в трудовому та побутовому влаштуванні. 

З цією метою до роботи спостережної комісії залучити представників Сватівського відділу поліції, служби у справах дітей райдержадміністрації, Сватівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Сватівського  бюро з надання безоплатної правової допомоги.