Прес-центр29 травня 2020, 09:05

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Ось і закінчився навчальний рік. Сьогодні у школах району мав би пролунати «Останній дзвоник», та він лунає в наших серцях, душах, думках.

Цього навчального року ми з вами пройшли нелегкий шлях опанування технології дистанційного навчання. Ми впорались. І це - завдяки вашій, дорогі діти, наполегливості, старанності та працелюбству. Особлива подяка шановним батькам за  терпіння, розуміння, допомогу вчителям і дітям, які успішно вивчити навчальний матеріал.

Педагоги Сватівщини довели, що спроможні працювати якісно, творчо, натхненно навіть в умовах карантину. Ви, шановні педагоги, опанували навчальні платформи Prometheus, iLearn, Доступна освіта, IDroo, Matific, BeSmart тощо. Плідно і цілеспрямовано використовували освітні портали, YouTube-канали, платформи для проведення занять. Велика вам подяка за вашу самовіддану працю, любов до дітей, патріотизм.

Які б не були реалії сьогодення, а навчальний рік завершено. Підсумовуючи здобутки, можна констатувати: ми маємо багато інтелектуальних перемог на обласному та Всеукраїнському рівнях, а юні спортсмени досягли переможних вершин на європейському та світовому рівнях. Попереду - чудова пора літніх канікул. Хочеться побажати, щоб вони стали  для всіх школярів незабутніми, веселими та цікавими.

Наші випускники сьогодні – на надзвичайно відповідальному рубежі, – адже на них чекає зовнішнє незалежне оцінювання. Розуміємо, що вам найскладніше, але впевнені: ви впораєтесь, і ваші результати будуть вищими за сподівання; ви реалізуєте власні здібності, таланти, започаткуєте розбудову власного успішного життєвого шляху. Бажаємо вам вірити у власні сили,  невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Нехай ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, креативними ідеями та особистими перемогами, буде світлою і успішною. І кожний ваш крок на новому і незбагненному життєвому шляху хай відбивається у відкритих назустріч вам світах добром, духовною силою, гармонією, істиною і красою.

Бажаємо всім миру і процвітання, добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у ваших оселях і родинах!

 

 

Голова Сватівської райдержадміністрації  Валерій Честних                   

Голова Сватівської районної ради              Віта Сліпець