Прес-центр1 листопада 2017, 09:11

«Гарячі лінії» та персональні консультації влаштує Пенсійний фонд Луганщини

2 листопада 2017 року, напередодні Дня працівника соціальної сфери України, Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведе заходи під гаслом: «Об’єднання зусиль – заради кращого результату!»

За словами організаторів, метою заходу є запезпечення максимальної можливості кожному бажаючому скористатися послугами органів Фонду незалежно від місця проживання  та надати допомогу у вирішення питань, які турбують мешканців області.

У цей день з 10:00 до 12:00 відбудуться прямі телефонні «гарячі лінії» з керівниками управлінь області.

Також керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проведе особисті прийоми, де громадяни матимуть змогу отримати відповіді на запитання. Органами Пенсійного фонду області у містах та районах буде проведено виїзні прийоми щодо пенсійних послуг для полегшення консультування жителів області.

В області пройдуть зустрічі у трудових колективах, з молоддю, флешмоби з питань легальної зайнятості та детінізації доходів, популяризації можливостей веб-порталу Пенсійного фонду України тощо.

З телефонами «гарячих ліній» Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області можна ознайомитись за посиланням: http://www.lgpfu.gov.ua/prijmalnya.html.

Також у районних та міських управліннях Пенсійного фонду України діють контакт-центри для консультацій з питань пенсійної реформи, з телефонами яких можна ознайомитись за посиланням: http://www.lgpfu.gov.ua/telefoni-garyachoji-liniji-z-pitan-pensijnoji-re...