Прес-центр16 листопада 2021, 15:11

Голова райдержадміністрації Олег Сліпець з робочим візитом відвідав філію «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор»

З керівником підприємства Ігорем Бєліком обговорили питання утримання доріг в зимовий період. Це являє собою комплекс заходів, які повинні забезпечувати безперебійний і безпечний рух транспорту. До нього входять наступні види робіт: механізоване снігоочищення, розчищення автомобільних доріг від снігових заметів, боротьба з зимовою слизькістю, прибирання снігових валів з узбіч, регулярне очищення від снігу та льоду автобусних зупинок, огороджень та інших об'єктів тощо.

Олег Сліпець ознайомився з процесом підготовки та технічним станом транспортної техніки до роботи в зимовий період, заготовленими обсягами піщано-соляної суміші, поцікавився забезпеченістю паливно-мастильними матеріалами, оглянув виробничу базу філії.

Голова райдержадміністрації зазначив, що для забезпечення транспортної доступності до населених пунктів району важлива якісна та злагоджена співпраця між органами державної влади, місцевого самоврядування та підприємствами.