Прес-центр17 жовтня 2018, 17:10

Голова райдержадміністрації перевірив хід проведення будівельних робіт

Проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної сфери району перебуває на постійному контролі голови райдержадміністрації Дмитра Мухтарова. Так, сьогодні очільник району, разом зі своїм першим заступником Олексієм Либою та заступником Ганною Лемешко, здійснили моніторинг стану виконання будівельних робіт в рамках проекту «Капітальний ремонт стадіону Сватівського районного комунального позашкільного закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський». .
Цей проект фінансується на умовах співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку (80 %) та районного бюджету (20 %). За даними підрядної організації на сьогодні вже виконано близько 50 % запланованої роботи на об’єкті, але це, здебільшого, перекриття дахів на будівлях, що розміщені на стадіоні. Попереду надважливий етап – укладка асфальту. 
Під час спілкування з представником ТОВ «Українська будівнича компанія», яке є підрядною організацією, що здійснює будівельні роботи за вказаним проектом, Дмитро Мухтаров акцентував увагу будівельників на необхідності активно проводити ремонтно-будівельні роботи поки дозволяють погодні умови. Лише за таких умов можливо вчасно виконати запланований об’єм робіт.