Прес-центр12 вересня 2018, 13:09

Голова райдержадміністрації відвідав об’єкти будівництва спортивних споруд

Останніми роками на Сватівщині велика увага приділяється розвитку сфери фізичної культури та спорту. І це є важливим і необхідним чинником формування гармонійно розвинутої особистості, адже питання здоров’я молоді у наш час, як ніколи, надзвичайно актуальне. Тому районна влада опікується створенням необхідних умов для фізичного розвитку підростаючого покоління, для пропаганди здорового способу життя, занять фізичною культурою і спортом.

Наразі у Сватівському районі, за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевого бюджету, активно реалізовуються проекти, пов’язані з будівництвом та реконструкцією спортивних споруд.

12 вересня, з метою здійснення моніторингу та контролю за ходом робіт з капітального ремонту стадіону позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» (підрядна організація ТОВ «Українська будівнича компанія» м. Лисичанськ, керівник Шапочнік О.М.) та будівництва спортивних майданчиків Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 і Містківської ЗОШ І-ІІІ ст. (підрядна організація «БК «СТУКО КОМПАНИ» м. Сєвєродонецьк, керівник Тимошенко Є.В.), голова Сватівської райдержадміністрації Дмитро Мухтаров відвідав ці будівельні майданчики, де ознайомився з обсягом виконаних робіт, поспілкувався з керівниками закладів і будівельниками.

Зазначаючи важливість та цільове призначення об’єктів, очільник району акцентував увагу керівника відділу освіти райдержадміністрації і представників підрядних організацій на якісному й вчасному виконанні запланованих робіт, які необхідно завершити до настання несприятливих погодних умов.