Прес-центр25 червня 2021, 10:06

Голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков та голова Сватівської районної ради Людмила Русанова взяли участь у робочій поїздці очільника області до Сватівського району

24 червня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай відвідав Сватівську територіальну громаду. Знайомила керівника області з роботою окремих підприємств громади Сватівський міський голова Віта Сліпець.
Першим пунктом програми робочого візиту було відвідування комунального підприємства «Сватове-благоустрій». Матеріально-технічна база підприємства нещодавно поповнилася новою машино-тракторною технікою та контейнерами для сміття. Проте, існує проблема оновлення існуючої техніки, для обслуговування полігону твердих побутових відходів, яка вже застаріла. Для цього необхідно близько 3,5 млн грн.
На резервуари питної води та реконструкцію очисних споруд міського комунального підприємства «Сватівський водоканал», на якому побував голова облдержадміністрації, необхідно не менше 1 млн грн.
У спортивному клубі Сватівської громади «Стожари» планується повна модернізація футбольного та волейбольного поля, бігових доріжок, освітлення та вбиралень за рахунок коштів ДФРР (26 млн грн). За кошти громади відкрито тенісний зал, де вже тренуються діти.
В ході поїздки також було оглянуто приміщення позашкільного закладу «Плавальний басейн» й обговорювалося питання подальшої реалізації цього проєкту.
Сергій Гайдай схвалив розвиток місцевої пожежної служби у с. Містки та пообіцяв вже наступного тижня передати вогнеборцям спецтехніку.
А рамках робочого візиту голова облдержадміністрації провів й особистий прийом громадян.