Прес-центр29 листопада 2021, 15:11

Голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець з робочим візитом відвідав Красноріченську територіальну громаду

Обговорення шляхів вирішення проблем багатоквартирного житлового фонду Красноріченської громади  - одне з перших питань, яке Олег Сліпець обговорив з селищним головою Сергієм Глущенком. Під час спілкування  було досягнуто домовленостей з директором проєктної організації «Техносервіс» щодо визначення технічного стану будівель, виявлення можливих недоліків будівельних конструкцій, а також надання рекомендацій щодо подальшої безпечної експлуатації будинків, в яких знаходяться порожні квартири села Бараниківка.             

Під час робочої поїздки Олег Сліпець відвідав Красноріченський ліцей, який модернізується у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Реалізація проєкту реконструкції будівлі навчального закладу розпочалася у червні 2021 року. На цей час за проєктом замінено систему опалення та вікон, повністю оновлено освітлення, проведено внутрішній ремонт класних кімнат, відремонтовано підлогу тощо.  Здійснення цих робіт не заважає навчальному процесу, два з трьох поверхи гімназії функціонують в повному обсязі.

Відвідав голова райдержадміністрації і Центр надання адміністративних послуг, який обслуговує жителів територіальної громади. В ЦНАПі здійснено капітальний ремонт приміщення, придбані необхідні меблі, комп’ютерна та офісна техніка, обладнання для оформлення та видачі паспортних документів. Облаштовано зони очікування, побутові приміщення для персоналу та дитячий куточок.

Також Олег Сліпець оглянув приміщення поліцейської станції, Красноріченської амбулаторії та хід виконання ремонтних робіт КП «Центр надання соціальних послуг» в рамках проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), який планують завершити у грудні 2021 року.

За підсумками поїздки очільник району Олег Сліпець запевнив у всебічній підтримці і співпраці у вирішенні проблемних питань Красноріченської громади.