Прес-центр5 грудня 2017, 16:12

Голову Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. нагородили Нагрудним знаком «Волонтер України» та Почесною грамотою

У розширеній апаратній нараді, яка відбулася у райдержадміністрації 5 грудня, взяв участь представник громадської організації «Спілка ветеранів АТО м. Рубіжне» Трощий Андрій Леонідович.

У своєму виступі воїн АТО зазначив, що прибув до Сватового з почесною місією – вручити з нагоди Міжнародного дня волонтера, який відзначається щороку 5 грудня, голові Сватівської райдержадміністрації Мухтарову Д.Х. від Всеукраїнського об’єднання «Країна» Нагрудний знак «Волонтер України» та Почесну грамоту громадської організації «Спілка ветеранів АТО м. Рубіжне».

Пан Андрій розповів, що рішення про відзначення Мухтарова Д.Х. було прийнято одностайно на зборах громадської організації за його вагому  особисту підтримку Збройних Сил України у зоні АТО та активну участь у волонтерському русі у період, коли у 2014 році м.Рубіжне було територією, тимчасово непідконтрольною українській владі.