Прес-центр3 серпня 2017, 16:08

Готуємося до відзначення Дня незалежності України

03 серпня відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Дня Державного Прапору України, 26-ї річниці  незалежності України та Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас».

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., наголосивши на важливості належної підготовки до проведення серпневих державних свят та культурного заходу, що став візитівкою Сватівщини.

Заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А. надала членам оргкомітету проекти розроблених сценаріїв урочистих заходів для внесення своїх пропозицій до їх змісту, головний спеціаліст, в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Кузовеніна Н.К. презентувала буклети та сувеніри - магніти «Слобожанський спас».

У процесі роботи оргкомітету обговорювалися питання організації безпеки під час проведення урочистостей та розважальних заходів.

За результатами засідання були надані окремі доручення членам оргкомітету та структурним підрозділам райдержадміністрації.