Прес-центр29 травня 2020, 13:05

Хай дітвора у мирі лиш зростає, а Україна наша процвітає!

З величезним нетерпінням очікують дорослі і малі початку теплих літніх днів. Дітлахи радіють закінченню навчального року та можливості насолоджуватися сонячними днями, прогулянками на природі,  спілкуванням з друзями, батьки  користуються  нагодою провести більше часу з родиною, організувати відпочинок та оздоровити дітей перед початком нового навчального року.

      70 років поспіль у перший літній день уся світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей  - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях дорослі бачать здійснення своїх мрій і сподівань. Тому не випадково, що Міжнародний день захисту дітей – це також привід нагадати дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думок і віросповідання, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного та психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці. Тільки в умовах захисту прав і свобод дитини можливе формування гуманного і справедливого суспільства.

     За доброю традицією очільники району Валерій Честних та Віта Сліпець разом з працівниками Сватівського РЦСССДМ привітали  з цим радісним та світлим святом дітей з особливими потребами. У свою чергу маленькі мешканці Сватівського району  зустріли гостей гарним  настроєм та щирими посмішками.

Початок літа, як початок життя, ідеально підходить для того, щоб знову і знову проявити любов до дітей та  турботу про дитинство. Адже діти -  то наш неоціненний скарб і майбутнє нашої держави. І тільки ми, дорослі, у змозі  створити умови для їхнього щасливого життя та захистити від негараздів та проблем.