Прес-центр26 червня 2020, 16:06

Хто 2020 року став Міс Сватівщини?

26 червня у КЗ «Сватівський районний народний дім «Сватова-Лучка» відбувся районний захід для учнівської та студентської молоді «Міс Сватівщини - 2020», присвячений Дню молоді України.

У цьому році за головний титул змагалися вісім красунь.

Кожна з дівчат у форматі онлайн-презентацій продемонструвала свої таланти, розум і красу у чотирьох номінаціях: «Візитівка» (розповідь про себе, свої захоплення тощо), «The beauty – protection» (краса – захист) - на цьому етапі учасниці представили власноруч виготовлені оригінальні маски індивідуального захисту, «Молоді для молодих: перезавантаження» (учасниці представили свої ідеї, міні-проєкти та запропонували шляхи їх реалізації, з метою активізації молодіжного руху, покращення інфраструктури та соціального життя своєї територіальної громади), «Дефіле у вечірніх сукнях» (учасниці презентували граційність своєї ходи та вишуканість образу у вечірніх сукнях).

Протягом трьох годин незалежні експерти переглядали відео-презентації кожної із учасниць, за підсумками обговорень яких, відповідно до протоколів, було присвоєно титули:

«Міс Модель» - Рябоконь Владислава (с.Гончарівка);
«Міс Фотомодель» - Мова Дар’я (місто Сватове);
«Міс Талант» - Наугольна Дар’я (село Преображенне);
«Міс Чарівність» - Ковальова Ангеліна (місто Сватове);
«Міс Грація» - Тарасенко Дарина (місто Сватове);
«Міс Фантазія» - Любомир Уляна (місто Сватове);
«Міс Ніжність» - Осіпенко Валерія (місто Сватове);
 «Міс Юність» - Єнченко Софія (місто Сватове);
 

Звання Другої Віце-міс отримала Рябоконь Владислава (село Гончарівка). Першою Віце-міс стала Дарина Тарасенко (місто Сватове). Головна корона дісталася Наугольній Дар’ї (село Преображенне).

Зі словами привітання та подарунками до красунь звернувся голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних.

         Також учасниці отримали подарунки від експертів заходу, яких у цьому році очолила прес-офіцер Сватівського відділу поліції головного управління Національної поліції в Луганській області капітан поліції Вікторія Пономарьова.

Святкове дійство закінчилося фото-сесією на добру згадку.