Прес-центр29 грудня 2017, 13:12

«Казковий куточок» для дітей з особливими потребами від райдержадміністрації

Ось і наближається довгоочікуване Новорічне свято. Ми  проводжаємо в історію непростий, сповнений випробовуваннями, рік нашої спільної долі.  

Новий рік для всіх людей – це завжди радість, очікування чогось надзвичайного, віра в те, що наступний – буде набагато кращий за попередній. Для дітей Новий рік – це  дуже велике та незабутнє свято, яке

безперечно  несе масу позитивних емоцій. З найбільшим нетерпінням на    нього  чекає малеча, яка вірить в диво і сподівається на щедрі подарунки від Діда Мороза. 

   Особливо, це стосується дітей, які з певних причин відносяться до категорії  осіб з особливими потребами.

Цього року новорічне привітання дітей та молоді з функціональними обмеженнями  було таким, що вражень від нього, як стверджують самі учасники, вистачить на цілий рік. Адже ми, організатори, намагаємось щороку зробити свято таким, яке б давало заряд бадьорості, натхнення та радості.  

В  2017 році фахівці із соціальної роботи Сватівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді створили «казковий куточок» для привітання дітей з особливими потребами міста.

За  дорученням голови Сватівської райдержадміністрації Дмитра Мухтарова та депутатського корпусу районної ради  дітям, які мешкають на території громад подарунки   вручені   за місцем їх проживання.  

Великою вдячністю за солодкі  подарунки та  іграшки  стали усміхнені обличчя маленьких мешканців нашого району.

Закликаємо усіх сьогодні, й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього України.