Прес-центр13 жовтня 2021, 14:10

Керівники району привітали військовослужбовців з Днем захисників та захисниць України

13 жовтня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець та голова Сватівської районної ради Людмила Русанова відвідали Сватівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (таку назву тапер має колишній військкомат) і військові частини, які наразі дислокуються у районному центрі.

Очільники району поспілкувалися з командуванням та особовими складами підрозділів, ознайомилися з інфраструктурними об’єктами частин та умовами несення служби військовиками.

Вітаючи військовослужбовців з прийдешніми Днем захисників та захисниць України, Днем українського козацтва, Покровою Пресвятої Богородиці, голова райдержадміністрації сказав:  «Щиро вітаю вас зі святами та зичу здоров’я, добробуту, щастя вам і вашим родинам, а всім нам – мирного неба над головою. Ми дякуємо вам за службу, пишаємось вами і ставимо за приклад дітям ваш патріотизм, мужність й самовідданість справі захисту незалежності й територіальної цілісності України».

З нагоди державного свята вояки отримали вітальні листи райдержадміністрації та районної ради, подарунки й запашні українські короваї.